Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών

Στόχος της ιστοσελίδας μας είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου, φιλόξενου και αλληλέγγυου διαδικτυακού τόπου για τους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους.
Η εξυπηρέτηση και η υποστήριξη των ασθενών με καρκίνο και η έγκαιρη ενημέρωσή τους σχετικά με τα δικαιώματά τους, αποτελεί για όλους εμάς στο "Κ.Ε.Φ.Ι.", από το 2004 έως σήμερα, τον πρώτιστο στόχο μας αλλά και σημαντικό κίνητρο, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας με αγάπη στον άνθρωπο και σεβασμό στην αξιοπρέπειά  του.
Σε μία εποχή που απαιτεί την ταχύτητα της ενημέρωσης το "Κ.Ε.Φ.Ι." προτάσσει την αλήθεια της επικαιρότητας με επίκεντρο εμάς, τους ανθρώπους και τις αξίες μας: την υγεία, το σεβασμό και την ποιότητα ζωής μας.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

 • 06/07/18

  37ο ΤΕΥΧΟΣ

  Για να διαβάσετε το τεύχος, θα πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας.

  περισσότερα
 • 22/06/18

  Θετική Φωνή & Κ.Ε.Φ.Ι. μαζί σε δράση πρόληψης!

  Πραγματοποιήθηκε η δράση προληπτικών εξετάσεων Καρκίνου για τις γυναίκες που εργάζονται στο σεξ στην Ομόνοια, με τη συνεργασία Θετικής Φωνής και Κ.Ε.Φ.Ι.

  περισσότερα
 • 19/06/18

  Αντάμωμα Συλλόγων Ασθενών με Καρκίνο

  Ο Σύλλογος «ΣυνεχίΖω» μας καλεί στο 10ο Πανελλήνιο Αντάμωμα ΖΩΗΣ των συλλόγων και όλων αυτών που συναντήθηκαν με τον καρκίνο στο διάβα της ζωής τους στις 21, 22 & 23 Σεπτεμβρίου στον Έβρο...

  περισσότερα
Στήριξε το Κ.Ε.Φ.Ι. Τηλεφωνική υποστήριξη Διαβάστε την εφημερίδα μας