Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών

Στόχος της ιστοσελίδας μας είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου, φιλόξενου και αλληλέγγυου διαδικτυακού τόπου για τους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους.
Η εξυπηρέτηση και η υποστήριξη των ασθενών με καρκίνο και η έγκαιρη ενημέρωσή τους σχετικά με τα δικαιώματά τους, αποτελεί για όλους εμάς στο "Κ.Ε.Φ.Ι.", από το 2004 έως σήμερα, τον πρώτιστο στόχο μας αλλά και σημαντικό κίνητρο, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας με αγάπη στον άνθρωπο και σεβασμό στην αξιοπρέπειά  του.
Σε μία εποχή που απαιτεί την ταχύτητα της ενημέρωσης το "Κ.Ε.Φ.Ι." προτάσσει την αλήθεια της επικαιρότητας με επίκεντρο εμάς, τους ανθρώπους και τις αξίες μας: την υγεία, το σεβασμό και την ποιότητα ζωής μας.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

 • 19/06/18

  Αντάμωμα Συλλόγων Ασθενών με Καρκίνο

  Ο Σύλλογος «ΣυνεχίΖω» μας καλεί στο 10ο Πανελλήνιο Αντάμωμα ΖΩΗΣ των συλλόγων και όλων αυτών που συναντήθηκαν με τον καρκίνο στο διάβα της ζωής τους στις 21, 22 & 23 Σεπτεμβρίου στον Έβρο...

  περισσότερα
 • 13/06/18

  Βράβευση του Κ.Ε.Φ.Ι. για τα 60 χρόνια της Αντικαρκινικής Εταιρείας

  Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία συμπλήρωσε εφέτος 60 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον Αντικαρκινικό Αγώνα στη χώρα μας. Με την ευκαιρία αυτής της επετείου διοργανώθηκε πανηγυρική τελετή στο Θέατρο Παλλάς τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, όπου προσκλήθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων και εταιρειών, αλλά και μέλη - φίλοι για να παρουσιαστεί εν συντομία το πολυσχιδές έργο που έχει παραχθεί, να ανακοινωθούν τα νέα προγράμματα και να βραβευθούν οργανώσεις και συμπολίτες μας που έχουν προσφέρει στον αντικαρκινικό αγώνα. Μεταξύ των βραβευθέντων φορέων ήταν και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών). Το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος του Συλλόγου Κα Ζωή Γραμματόγλου.

  περισσότερα
 • 07/06/18

  Ομάδα Ανοιχτών Συναντήσεων με Θέμα "Με αφορμή ένα Έργο Τέχνης"

  Ο τρόπος που λειτουργεί το facebook είναι να σου εμφανίζει, χωρίς να το έχεις ζητήσει, ειδήσεις και πληροφορίες που συχνά σε ξαφνιάζουν και σε προβληματίζουν. Άλλες φορές, ενα post που εμφανίζεται στον «τοίχο» σου σε αναγκάζει να έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις που θα ήθελες να αποφύγεις, να μην τις γνωρίσεις ποτέ, πάντως όχι τη δεδομένη στιγμή...

  περισσότερα
Στήριξε το Κ.Ε.Φ.Ι. Τηλεφωνική υποστήριξη Διαβάστε την εφημερίδα μας