Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών

Στόχος της ιστοσελίδας μας είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου, φιλόξενου και αλληλέγγυου διαδικτυακού τόπου για τους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους.
Η εξυπηρέτηση και η υποστήριξη των ασθενών με καρκίνο και η έγκαιρη ενημέρωσή τους σχετικά με τα δικαιώματά τους, αποτελεί για όλους εμάς στο "Κ.Ε.Φ.Ι.", από το 2004 έως σήμερα, τον πρώτιστο στόχο μας αλλά και σημαντικό κίνητρο, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας με αγάπη στον άνθρωπο και σεβασμό στην αξιοπρέπειά  του.
Σε μία εποχή που απαιτεί την ταχύτητα της ενημέρωσης το "Κ.Ε.Φ.Ι." προτάσσει την αλήθεια της επικαιρότητας με επίκεντρο εμάς, τους ανθρώπους και τις αξίες μας: την υγεία, το σεβασμό και την ποιότητα ζωής μας.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

 • 08/08/17

  Καλό Καλοκαίρι !!!

  Σας ενημερώνουμε, ότι τα γραφεία του Συλλόγου μας θα παραμείνουν κλειστά ..

  περισσότερα
 • 08/08/17

  Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εθελοντών Συλλόγου "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών 2017-2018

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών θα διοργανώσει και φέτος Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εθελοντών. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν & διοργανώνεται από το Σύλλογο «Κ.Ε.Φ.Ι.» με την εθελοντική υποστήριξη..

  περισσότερα
 • 10/07/17

  Πρόσκληση Συμμετοχής σε Έρευνα για το ταξίδι των ασθενών με Καρκίνο του Προστάτη

  Ο Τομέας Οικονομικών της Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας με την υποστήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών πρόκειται να πραγματοποιήσει μελέτη για το ταξίδι των ασθενών με καρκίνο του προστάτη στο ελληνικό σύστημα υγείας. Η μελέτη θα επιχειρήσει να καταγράψει ..

  περισσότερα
Στήριξε το Κ.Ε.Φ.Ι. Τηλεφωνική υποστήριξη Διαβάστε την εφημερίδα μας