Εκδηλώσεις

 • 03/09/18

  Ημερίδα Κ.Ε.Φ.Ι.: Κακοήθεις Αιματολογικοί Νόσοι

  Στα πλαίσια του προγράμματος συνεχιζόμενης ενημέρωσης και εκπαίδευσης του Κοινού από επαγγελματίες Υγείας και ειδικούς, ο σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.) διοργανώνει ημερίδα για τις Κακοήθεις Αιματολογικές Νόσους, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018. Η εκδήλωση θα γίνει σε αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών (Λ.Α.Ε.Δ., Ρηγίλλης 1), με ώρα προσέλευσης τις 17:00.

  περισσότερα
 • 22/06/18

  Θετική Φωνή & Κ.Ε.Φ.Ι. μαζί σε δράση πρόληψης!

  Πραγματοποιήθηκε η δράση προληπτικών εξετάσεων Καρκίνου για τις γυναίκες που εργάζονται στο σεξ στην Ομόνοια, με τη συνεργασία Θετικής Φωνής και Κ.Ε.Φ.Ι.

  περισσότερα
 • 06/06/18

  Όλες οι ομιλίες της Ημερίδας κατά του Καπνίσματος, διαθέσιμες στο κανάλι μας!

  Δείτε στο κανάλι μας στο YouTube, τις ομιλίες που έγιναν στην αντικαπνιστική εκδήλωση του Κ.Ε.Φ.Ι. που έγινε στην ΛΑΕΔ στις 31/5/2018.

  περισσότερα
 • 15/05/18

  Γιορτή Παγκόσμιας Ημέρας Επιζώντων του Καρκίνου

  Το Κ.Ε.Φ.Ι. διοργανώνει γιορτή στις 3 Ιουνίου (Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου), που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Δόρας Στράτου, με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα χρησιμοποιηθούν για τα προγράμματα υποστήριξης ασθενών που διατηρεί ο σύλλογος. Για προσκλήσεις επικοινωνείτε με τον Σύλλογο.

  περισσότερα
 • 10/05/18

  Ημερίδα: Αντικαπνιστική Εκστρατεία & Καρκίνος του Πνεύμονα (31 Μαϊου 2018)

  Στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας κατά του Καπνίσματος, την Πέμπτη 31 Μαΐου , το Κ.Ε.Φ.Ι. οργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Κοινού, στη Λέσχη Αξιωματικών Αθηνών (Λ.Α.Ε.Δ., Ρηγίλλης 1).

  περισσότερα
 • 25/04/18

  Τα βίντεο από την Ημερίδα «Οι κίνδυνοι της Ηλιακής Ακτινοβολία και το Μελάνωμα»

  Δείτε στο χρόνο που επιθυμείτε, τα βίντεο από τις παρουσιάσεις που έγιναν στα πλαίσια της Ημερίδας: «Οι κίνδυνοι της Ηλιακής Ακτινοβολία και το Μελάνωμα» (18-4-2018)

  περισσότερα
 • 23/04/18

  Ημερίδα «Οι κίνδυνοι της Ηλιακής Ακτινοβολία και το Μελάνωμα» / Απολογισμός

  Την Τετάρτη 18 Απριλίου οργανώθηκε μια ακόμα ενημερωτική Ημερίδα για το Κοινό, της ετήσιας σειράς που διοργανώνει το ΚΕΦΙ Αθηνών σε συνεργασία με σημαντικούς Επαγγελματίες Υγείας.

  περισσότερα
 • 11/04/18

  «Με αφορμή ένα έργο τέχνης » Ομάδα ανοιχτών συζητήσεων

  Το πλαίσιο της συζήτησης οργανώνεται γύρω από την σκέψη ότι «Τα έργα τέχνης είναι σαν τους ανθρώπους....

  περισσότερα
 • 10/04/18

  Ηλιακή ακτινοβολία και Μελάνωμα: Γνώση, Πρόληψη, Αντιμετώπιση

  Στις 18 Απριλίου 2018, το Κ.Ε.Φ.Ι. σας προσκαλεί στην εκδήλωση ενημέρωσης Κοινού: Ηλιακή ακτινοβολία και Μελάνωμα: Γνώση, Πρόληψη, Αντιμετώπιση. Η εκδήλωση ξεκινά στις 17.00 και γίνεται στην Λ.Α.Ε.Δ.

  περισσότερα
 • 03/04/18

  Βίντεο από την Ημερίδα "Καρκίνοι Γαστρεντερικού Συστήματος"

  Εδώ μπορείτε να δείτε στο χρόνο που επιθυμείτε, κάποιες από τις ομιλίες που έγιναν στα πλαίσια της Ημερίδας "Καρκίνοι Γαστρεντερικού Συστήματος" που οργάνωσε το Κ.Ε.Φ.Ι. στην Λ.Α.Ε.Δ.

  περισσότερα
 • 30/03/18

  Απολογισμός Ημερίδας "Καρκίνοι Γαστρεντερικού Συστήματος"

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών K.E.Φ.Ι. Αθηνών οργάνωσε μια ακόμα ενδιαφέρουσα Ημερίδα Ενημέρωσης Κοινού, με θέμα: Καρκίνοι Γαστρεντερικού Συστήματος. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα Τερψιχόρη του Λ.Α.Ε.Δ.

  περισσότερα
 • 15/03/18

  Ημερίδα "Καρκίνοι Γαστρεντερικού Συστήματος" στις 29 Μαρτίου 2018

  Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 και ώρα 17.00-21.00, ο Σύλλογος ΚΑρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών, οργανώνει ημερίδα με θέμα "Καρκίνοι Γαστρεντερικού Συστήματος". Η εκδήλωση θα γίνει στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

  περισσότερα
 • 15/03/18

  Ψυχολογική υποστήριξη γυναικών με καρκίνο & επανένταξη στην εργασία

  Ομιλία του Δημήτριου Μούγιου (Ψυχολόγος Κ.Ε.Φ.Ι.). Η ομιλία έγινε στις 7 Μαρτίου 2018 στα πλαίσια της Ημερίδας: "Γυναίκα και Καρκίνος" που οργάνωσε το Κ.Ε.Φ.Ι.

  περισσότερα
 • 15/03/18

  Κληρονομικότητα και Βιοδείκτες

  Ομιλία της Φλωρεντίας Φωστήρα (Κλινική Εργαστηριακή Γενετίστρια ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος). Η ομιλία έγινε στις 7 Μαρτίου 2018 στα πλαίσια της Ημερίδας: "Γυναίκα και Καρκίνος" που οργάνωσε το Κ.Ε.Φ.Ι.

  περισσότερα
 • 15/03/18

  Εμβόλια: Πρωτογενής και Δευτερογενής πρόληψη έναντι HPV, Test Παπ

  Ομιλία του Δημήτριου Παπαθεοδώρου: Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Χειρουργός Γυναικολόγος Ογκολόγος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Γυναικολογικής Κλινικής Γ.Ο.Ν.Α. "Ο Άγιος Σάββας". Η ομιλία έγινε στις 7 Μαρτίου 2018 στα πλαίσια της Ημερίδας: "Γυναίκα και Καρκίνος" που οργάνωσε το Κ.Ε.Φ.Ι.

  περισσότερα
 • 13/03/18

  Σεξουαλικότητα και ποιότητα ζωής

  Ομιλία της Ιωάννας Τσιαούση (Γυναικολόγος-Μαιευτήρας MD, MBA E&B Athens Fellow Of The European Committee of Sexual Medicine (FECSM)).

  περισσότερα
 • 09/03/18

  Επιστημονική Ημερίδα: Γυναικολογικός Καρκίνος & Μεταστατικός Καρκίνος Μαστού

  Με πολύ μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), η επστημονική Ημερίδα: Γυναικολογικός Καρκίνος & Μεταστατικός Καρκίνος Μαστού.

  περισσότερα
 • 22/02/18

  Από το υγιές στο καρκινικό κύτταρο.

  Η κα Νεφέλη Λαγοπάτη θα παρουσιάσει τους μηχανισμούς και τα βήματα...

  περισσότερα
 • 16/11/17

  Απολογιστικό Δελτίο Τύπου για Καρκίνο του Παγκρέατος: «Αντιμετωπίζοντας το φαινομενικά αδύνατο»

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, διοργάνωσε Επιστημονική Ημερίδα, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17.30 μμ -20.30 μμ στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Ρηγίλλης 1, Αθήνα), με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

  περισσότερα
 • 08/11/17

  Διεθνής εμπειρία και οι πιο αποτελεσματικές εθνικές στρατηγικές για την ογκολογία

  Ο Σύλλογος μας Κ.Ε.Φ.Ι Αθηνών στις 26 Οκτωβρίου συμμετείχε στη διεθνή Σύνοδο Κορυφής με θέμα: «Διεθνής εμπειρία και οι πιο αποτελεσματικές εθνικές στρατηγικές για την ογκολογία». Η Σύνοδος Κορυφής πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Επιμελητήριο της Ρωσικής Ομοσπονδία στην Μόσχα.

  περισσότερα
 • 30/10/17

  Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Παγκρέατος

  O Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα ενημέρωσης για το κοινό σχετικά με τον Καρκίνο του Παγκρέατος, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ιατρών, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17.30 μμ -20.30 μμ στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Ρηγίλλης 1, Αθήνα)...

  περισσότερα
 • 27/09/17

  Απολογιστικό Δελτίο Τύπου για Αιματολογικό Καρκίνο: Πρόληψη - Θεραπεία - Ίαση

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, διοργάνωσε Επιστημονική Ημερίδα, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:00-21:00, στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Ρηγίλλης 1, Αθήνα - ΑΙΘΟΥΣΑ «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ»), με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, όπου και πραγματοποιήθηκε λήψη δειγμάτων μυελού των οστών, από δότες εθελοντές...

  περισσότερα
 • 18/09/17

  Επιστημονική Ημερίδα για τον Αιματολογικό Καρκίνο: Πρόληψη - Θεραπεία - Ίαση

  O Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:00-21:00, στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Ρηγίλλης 1, Αθήνα), με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση σχετικά με την αντιμετώπιση των αιματολογικών κακοηθειών που έχει αλλάξει θεαματικά τις τελευταίες δεκαετίες, με την συνολική επιβίωση να έχει διπλασιασθεί τα τελευταία 30 χρόνια λόγω της εισαγωγής νεώτερων και αποτελεσματικότερων θεραπειών....

  περισσότερα
 • 14/06/17

  Ομάδα Διαιτολογικής Υποστήριξης Ασθενών & Φροντιστών

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών σε συνεργασία με τον κ. Ευθύμιο Γκότση, Αξιωματικό Υγειονομικού Σώματος, Κλινικό Διαιτολόγο BSc,MSc, Διευθυντή Διαιτολογικού Τμήματος 401ΓΣΝΑ διοργανώνουν την Ομάδα Διαιτολογικής Υποστήριξης ..

  περισσότερα
 • 02/06/17

  Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Πνεύμονα & Αντικαπνιστική Εκστρατεία Ενημέρωσης

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών διοργάνωσε Επιστημονική Ημερίδα, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 και ώρα 17:00-21:00, στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Ρηγίλλης 1, Αθήνα - ΑΙΘΟΥΣΑ «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ»), με είσοδο ελεύθερη για το κοινό και δωρεάν σπιρομετρήσεις για τους ενδιαφερόμενους. Η Ημερίδα ξεκίνησε ..

  περισσότερα
 • 25/05/17

  Ανοιχτές Συζητήσεις με θέμα: "Με αφορμή ένα Έργο Τέχνης"

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών σε συνεργασία με την κα Εύη Πάσχου, Ψυχίατρο, συνεχίζουν τον κύκλο Ανοιχτών Συζητήσεων με θέμα: «Με αφορμή ένα Έργο Τέχνης» Η τρίτη συνάντηση της Ομάδας ..

  περισσότερα
 • 25/05/17

  Ομάδα Διαιτολογικής Υποστήριξης Ασθενών & Φροντιστών

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών σε συνεργασία με τον κ. Ευθύμιο Γκότση, Αξιωματικό Υγειονομικού Σώματος, Κλινικό Διαιτολόγο BSc,MSc, Διευθυντή Διαιτολογικού Τμήματος 401ΓΣΝΑ διοργανώνουν την Ομάδα Διαιτολογικής Υποστήριξης..

  περισσότερα
 • 22/05/17

  Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Πνεύμονα & Αντικαπνιστική Εκστρατεία Ενημέρωσης

  «Δεν καπνίζω. Επιλέγω τη Ζωή!!!» Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών και οι Γυναίκες στην Ογκολογία-W4O, σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου Γ.Α.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», διοργανώνουν ..

  περισσότερα
 • 18/05/17

  6η Ημερίδα Ενημέρωσης Κοινού "Καρκίνος της γυναίκας & κληρονομικότητα"

  Το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας του Καρκίνου - ΕλΙΕΚ & οι Γυναίκες στην Ογκολογία W4O διοργανώνουν την 6η Ημερίδα Ενημέρωσης Κοινού, με θέμα: «Καρκίνος της γυναίκας & κληρονομικότητα», το Σάββατο 20 Μαΐου ..

  περισσότερα
 • 15/05/17

  Απολογιστικό Δελτίο Τύπου - "Τάι τσι στο πάρκο"

  Με αφορμή την 8η Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου των Ωοθηκών, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών και η Ομάδα Ασθενών με Γυναικολογικό Καρκίνο «Εριφύλη» σε συνεργασία με την σχολή «Τριαντάφυλλο Ται Τσι Τσουάν», διοργάνωσαν..

  περισσότερα
 • 09/05/17

  Απολογιστικό Δελτίο Τύπου - Ημερίδα για το Μελάνωμα

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών διοργάνωσε Επιστημονική Ημερίδα, την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 και ώρα 17:00-21:00, στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Ρηγίλλης 1, Αθήνα - ΑΙΘΟΥΣΑ «ΤΕΛΕΤΩΝ»), με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Η Ημερίδα ξεκίνησε..

  περισσότερα
 • 04/05/17

  "Ται Τσι στο Πάρκο"

  Η ομάδα Ασθενών με Γυναικολογικό Καρκίνο "Εριφύλη" του Συλλόγου Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών σε συνεργασία με την Σχολή Τριαντάφυλλο Ται Τσι Τσουάν, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο "Ται τσι στο Πάρκο", την Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 ..

  περισσότερα
 • 26/04/17

  Επιστημονική Ημερίδα για το Μελάνωμα

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα, την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 και ώρα 17:00-21:00, στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων ..

  περισσότερα
 • 26/04/17

  Ανοιχτές Συζητήσεις με θέμα: "Με αφορμή ένα Έργο Τέχνης"

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών σε συνεργασία με την κα Εύη Πάσχου, Ψυχίατρο, συνεχίζουν τον κύκλο Ανοιχτών Συζητήσεων με θέμα: «Με αφορμή ένα Έργο Τέχνης». Η δεύτερη συνάντηση ..

  περισσότερα
 • 25/04/17

  Workshop Εθελοντικής Εργασίας - Holistic School Greece

  Η Holistic School Greece / Σχολή Ολιστικών Θεραπευτών διοργανώνει Workshop Εθελοντικής Εργασίας με συνεδρίες "Reiki & Holistic Crystal Therapy" για τα Μέλη..

  περισσότερα
 • 19/04/17

  Σεμινάριο με θέμα "Απώλεια - Πένθος - Θάνατος"

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Βιοσύνθεσης διοργανώνουν Σεμινάριο με θέμα: «Απώλεια - Πένθος - Θάνατος»..

  περισσότερα
 • 18/04/17

  Ομιλία με θέμα "Ολιστικές Θεραπείες - Ενεργειακές Θεραπείες - Εναλλακτικές Θεραπείες"

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών σε συνεργασία με την Σχολή Ολιστικών Θεραπευτών - Holistic School Greece διοργανώνουν Ομιλία με θέμα: «Ολιστικές Θεραπείες - Ενεργειακές Θεραπείες - Εναλλακτικές Θεραπείες»..

  περισσότερα
 • 21/03/17

  Ενημερωτική Ομιλία με θέμα "Πρόληψη - Διαχείριση - Θεραπεία Καρκίνων του Γυναικολογικού Συστήματος"

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών σε συνεργασία με τον κ. Δημήτριο Παπαθεοδώρου, διοργανώνουν Ενημερωτική Ομιλία με θέμα: «Πρόληψη - Διαχείριση - Θεραπεία Καρκίνων του Γυναικολογικού Συστήματος» Η συνάντηση..

  περισσότερα
 • 15/03/17

  Απολογιστικό Δελτίο Τύπου - Ημερίδα για τους Καρκίνους του Ουροποιογεννητικού Συστήματος

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών διοργάνωσε Επιστημονική Ημερίδα, χθες Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:00-21:00, στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων ..

  περισσότερα
 • 06/03/17

  Επιστημονική Ημερίδα για τους Καρκίνους του Ουροποιογεννητικού Συστήματος (Καρκίνος Προστάτη - Κύστης - Νεφρού)

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα, την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:00-21:00..

  περισσότερα
 • 28/02/17

  Ενημερωτική Ομιλία με θέμα "Δικαιώματα των Ασθενών - Ιατρική Ευθύνη - Εξελίξεις της Νομοθεσίας"

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών σε συνεργασία με τους Δρ.Ν. Παναγιώτη Βιδάλη & κ. Παντελή Ραβδά, διοργανώνουν Ενημερωτική Ομιλία..

  περισσότερα
 • 26/01/17

  Δελτίο Τύπου - Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών διοργάνωσε Επιστημονική Ημερίδα, χθες Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:00-21:00, στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Ρηγίλλης 1, Αθήνα), με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Η εκδήλωση..

  περισσότερα
 • 19/01/17

  Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:00-21:00, στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων..

  περισσότερα
 • 18/01/17

  Δελτίο Τύπου - Εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Συλλόγου "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 ευχήθηκε Καλή Χρονιά στα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές..

  περισσότερα
 • 05/01/17

  Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού 2017

  «Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού» -2017 Ο "Κοσμο-Πολιτισμός" πολιτιστικός οργανισμός και το "Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθελοντισμού Ελλάδα - E- Volunteers Forum" συνδιοργανώνουν το «Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού» -2017..

  περισσότερα
 • 14/12/16

  Δελτίο Τύπου - Επιστημονική Ημερίδα για τις Κλινικές Μελέτες

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών διοργάνωσε Επιστημονική Ημερίδα, χθες Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17:00-20:00, στον Πολυχώρο IANOS ..

  περισσότερα
 • 08/12/16

  Επιστημονική Ημερίδα για τις Κλινικές Μελέτες

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17:00-20:00, στον Πολυχώρο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα), με είσοδο ελεύθερη για το κοινό..

  περισσότερα
 • 23/11/16

  Ημερίδα Ενημέρωσης Κοινού "Κλινικές Μελέτες στην Ογκολογία" & Βιωματικά Σεμινάρια Διατροφής & Άσκησης

  Την Παρασκευή 25 & το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 θα διεξαχθεί το "3ο Forum , Γυναίκες στην Ογκολογία στην Ελλάδα: Κλινικές Μελέτες στην Ογκολογία - Μύθοι & Αλήθειες" και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου..

  περισσότερα
 • 18/11/16

  Δελτίο Τύπου - Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Παγκρέατος

  Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου συμμετείχε στην 3η Παγκόσμια Ημέρα για τον Παγκρεατικό Καρκίνο με εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο, που διοργάνωσαν τα μέλη της το μήνα Νοέμβριο..

  περισσότερα
 • 10/11/16

  Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Παγκρέατος

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Αντιμετωπίζοντας το φαινομενικά αδύνατο - Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο του Παγκρέατος» Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Παγκρέατος, Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016, Πολυχώρος IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα), 17:00-20:00. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου συμμετέχει στην 3η Παγκόσμια Ημέρα για τον Παγκρεατικό Καρκίνο με εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο, που διοργανώνουν τα μέλη της το μήνα Νοέμβριο..

  περισσότερα
 • 09/11/16

  Συνέδριο "Ο ρόλος της Βιοηθικής του καρκίνου στην εποχή της εξέλιξης της μοριακής βιολογίας & της βιοτεχνολογίας"

  Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 09:00-19:50 θα πραγματοποιηθεί το Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο "Ο ρόλος της Βιοηθικής του καρκίνου στην εποχή της εξέλιξης της μοριακής βιολογίας & της βιοτεχνολογίας"..

  περισσότερα
 • 20/10/16

  Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Παγκρέατος - Λάρισα

  Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου συμμετέχει στην 3η Παγκόσμια Ημέρα για τον Παγκρεατικό Καρκίνο με εκδηλώσεις των μελών της. Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας..

  περισσότερα
 • 29/09/16

  Συνέδριο "Υγείας-Ευεξίας-Διατροφής"

  Ο Ιπποκράτης στον 21ο αιώνα ΣΥΝΕΔΡΙΟ "Υγείας-Ευεξίας-Διατροφής" Μάθετε πώς να θεραπεύετε τον εαυτό σας, να έχετε υγεία, ευεξία και μακροζωία, σύμφωνα με τον Ιπποκράτειο τρόπο ζωής.

  περισσότερα
 • 27/09/16

  Ομαδική Εικαστική Έκθεση "η ΠΡΟΛΗΨΗ μέσα από την ΤΕΧΝΗ"

  Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 8 μ.μ. εγκαινιάζεται στη ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 16, στην Κυψέλη, η Ομαδική Εικαστική Έκθεση με θέμα «η ΠΡΟΛΗΨΗ μέσα από την ΤΕΧΝΗ», σε επιμέλεια Κωνσταντίνου Βαφειάδη, η οποία θα διαρκέσει έως τις 23 Οκτωβρίου.

  περισσότερα
 • 26/09/16

  Ανοιχτή Διήμερη Εκδήλωση με θέμα:"Ενημέρωση & Πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού"

  Η Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού, στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου και ευθύνης , διοργανώνει στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2016, στο Πολεμικό Μουσείο, διήμερη εκδήλωση..

  περισσότερα
 • 26/09/16

  5η Ετήσια Επιστημονική Ημερίδα Ογκολογίας Στόματος

  Η Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας Στόματος σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Καρκίνου Κεφαλής & Τραχήλου, την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Μυκητολογίας, την Ελληνική & Διεθνή Εταιρεία..

  περισσότερα
 • 23/09/16

  Επιστημονική Ημερίδα για τη Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία

  Η Παγκόσμια Ημέρα για τη Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία (ΧΜΛ), χθές Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, ήταν το θέμα της Επιστημονικής Ημερίδας που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων- Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, στον Πολυχώρο IANOS, στην Αθήνα.

  περισσότερα
 • 19/09/16

  Επιστημονική Ημερίδα για τη Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία

  Επιστημονική Ημερίδα για τη Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 - Πολυχώρος IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα), 17:00-20:00 Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία (ΧΜΛ) και σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο..

  περισσότερα
 • 19/09/16

  "Οδικός Χάρτης για την Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού"

  Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), η Εταιρεία Ογκολόγων-Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ) και η Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης του ιού των Θηλωμάτων (HPV), σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Οδικός Χάρτης για την Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού: Η γυναίκα ασθενής με καρκίνο του μαστού στο επίκεντρο»..

  περισσότερα
 • 16/09/16

  Health Business Awards 2016

  Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 στο Divani Apollon Palace & Thalasso η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2016..

  περισσότερα
 • 07/09/16

  14η Ημερίδα Εθελοντισμού

  ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ: Στάση Ζωής για όλους μας!!! Μια ημερίδα για την ανανέωση του εθελοντισμού μας. Η Κίνηση Φορέων Εθελοντισμού, η οποία είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας 60 εθελοντικών οργανώσεων, διοργανώνει για 14η συνεχή χρονιά ανοιχτή ημερίδα ενημέρωσης..

  περισσότερα
 • 13/07/16

  Ενημερωτική & Επιστημονική Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου Κεφαλής & Τραχήλου

  Στο 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου που διοργανώθηκε το 2014 στην Νέα Υόρκη, η 27η Ιουλίου καθιερώθηκε ως η «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου της Κεφαλής και Τραχήλου», από την International Federation of Head and Neck Oncologic Societies..

  περισσότερα
 • 29/06/16

  Θανάσης Σεφερλής - Παρουσίαση Βιβλίου "Καρκίνος. Δάσκαλος & Φίλος"

  Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 στις 19.30, στην Αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ » του Δήμου Χολαργού (Δημαρχειακό Μέγαρο, Περικλέους 55) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Βιβλίου του Ιατρού Θανάση Σεφερλή..

  περισσότερα
 • 28/06/16

  Καλοκαιρινή Γιορτή Συλλόγου "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για την ολοκλήρωση των δράσεών του για το έτος 2016, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016..

  περισσότερα
 • 23/06/16

  2ο Επιστημονικό Συνέδριο "Διατήρηση γονιμότητας σε νεοπλασματικούς ασθενείς"

  Η Ελληνική Ογκολογική Εταιρεία διοργανώνει το 2ο Συνέδριο διατήρησης γονιμότητας σε νεοπλασματικούς ασθενείς στο Ζάππειο Μέγαρο, από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου. Το συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, έχει σκοπό..

  περισσότερα
 • 15/06/16

  1ο Συνέδριο "Πολιτική & Διαχείριση του Καρκίνου"

  Οι εξελίξεις στην αντιμετώπιση του καρκίνου είναι ραγδαίες. Αν και η συχνότητα των περιπτώσεων καρκίνου, παγκοσμίως, έχει αυξηθεί, τόσο η επιβίωση των ασθενών όσο και η ποιότητα της ζωής τους..

  περισσότερα
 • 06/06/16

  Δελτίο Τύπου - Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Πνεύμονα & Αντικαπνιστική Εκστρατεία Ενημέρωσης

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Πνεύμονα & Αντικαπνιστική Εκστρατεία Ενημέρωσης, με θέμα: «Δεν καπνίζω...επιλέγω τη ΖΩΗ!!!» Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών και οι Γυναίκες στην Ογκολογία-W4O, σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική, ΑΟΝΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», συναντήθηκαν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος..

  περισσότερα
 • 25/05/16

  Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Πνεύμονα & Αντικαπνιστική Εκστρατεία Ενημέρωσης με θέμα "Δεν καπνίζω... επιλέγω τη ΖΩΗ!!!"

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών και οι Γυναίκες στην Ογκολογία-W4O, σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική, ΑΟΝΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», συναντιούνται με το κοινό..

  περισσότερα
 • 23/05/16

  Συνέδριο για τον Καρκίνο του Μαστού

  Το Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας, υπό την Αιγίδα της ΕΟΠΕ (Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας) διοργανώνει Συνέδριο για τον Καρκίνο του Μαστού...

  περισσότερα
 • 25/04/16

  Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού "Καρκίνος του Μαστού - Ενημέρωση DCIS - Μεταστατικός Καρκίνος του Μαστού"

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού «Καρκίνος του Μαστού - Ενημέρωση DCIS- Μεταστατικός Καρκίνος του Μαστού» Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών- Εθελοντών- Φίλων- Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο, πραγματοποίησε Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Καρκίνος του Μαστού - Ενημέρωση DCIS- Μεταστατικός Καρκίνος του Μαστού»..

  περισσότερα
 • 19/04/16

  Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού "Καρκίνος του Μαστού - Ενημέρωση DCIS - Μεταστατικός Καρκίνος του Μαστού"

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο, διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Καρκίνος του Μαστού - Ενημέρωση DCIS- Μεταστατικός Καρκίνος του Μαστού», την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 και ώρα 17:00 - 20:00, στον Πολυχώρο IANOS, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

  περισσότερα
 • 05/04/16

  DYO FORUM 2016: Το ραντεβού της επιστημονικής κοινότητας με τον βιομηχανικό κλάδο

  DYO FORUM 2016: Το ραντεβού της επιστημονικής κοινότητας με τον βιομηχανικό κλάδο! Το περιοδικό ΔΥΟ διοργανώνει το μεγαλύτερο και πληρέστερο FORUM, που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, για τους κλάδους της διατροφής, της υγείας και ομορφιάς στις 16 και 17 Απριλίου 2016 στο Metropolitan EXPO. Εκεί θα συνυπάρξουν μοναδικά, για πρώτη φόρα..

  περισσότερα
 • 04/04/16

  Θεατρική παράσταση "Πρώτος Έρωτας"

  Την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί μια μη προγραμματισμένη (έξτρα) παράσταση του έργου "Πρώτος Έρωτας", τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Σύλλογο Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών..

  περισσότερα
 • 30/03/16

  Επιστημονικό Forum "Γεννήθηκα Γυναίκα Χ"

  Το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 και ώρα 09:00-17:00, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, θα λάβει χώρα το καθιερωμένο πια Επιστημονικό Forum "Γεννήθηκα Γυναίκα Χ"..

  περισσότερα
 • 17/03/16

  Δελτίο Τύπου - Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Νεφρού

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο του Νεφρού, που έχει καθιερωθεί η 10η Μαρτίου, πραγματοποίησε πρόσφατα Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Υγιείς Νεφροί για όλους». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε..

  περισσότερα
 • 04/03/16

  Ημερίδα ανοιχτή στο κοινό με τίτλο "Η ημέρα της Γυναίκας, απαντάμε στα ερωτήματα & προλαβαίνουμε τον καρκίνο"

  Το Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας, με τη συνεργασία του METROPOLITAN HOSPITAL και της Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ και υπό την Αιγίδα των ΕΟΠΕ & του Δήμου Πειραιά, διοργανώνουν Ημερίδα ανοιχτή στο κοινό..

  περισσότερα
 • 04/03/16

  Επιστημονική Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο του Νεφρού

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο του Νεφρού στις 10 Μαρτίου και σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο, διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 και ώρα 17:00 - 21:00, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Στόχος είναι η ενημέρωση του κοινού..

  περισσότερα
 • 02/03/16

  Cancer Policy & Economics Conference 2016

  Η θεραπεία του καρκίνου αποτελεί ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας για όλα τα συστήματα Υγείας. Σύμφωνα με στοιχεία του ΠΟΥ το 20% των θανάτων στην Ευρώπη οφείλεται στον καρκίνο, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις του μέχρι το 2030..

  περισσότερα
 • 16/02/16

  25ο ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ "ΦΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ"

  Σας ενημερώνουμε, ότι την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 θα διεξαχθεί το 25ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συμπόσιο..

  περισσότερα
 • 15/02/16

  Δελτίο Τύπου - Εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 ευχήθηκε Καλή Χρονιά στα μέλη και τους φίλους του σε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στα νέα γραφεία του. Η χαρά ήταν διπλή..

  περισσότερα
 • 07/01/16

  Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα - 2016

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα» -2016 Ο "Κοσμο-Πολιτισμός" πολιτιστικός οργανισμός και το "Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθελοντισμού Ελλάδα "E- Volunteers Forum" συνδιοργανώνουν το «Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα» -2016, το Σάββατο 9 και την Kυριακή 10 Ιανουαρίου 2016..

  περισσότερα
 • 15/12/15

  Δελτίο Τύπου - Επιστημονική Ημερίδα για την Ανοσοογκολογία

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ H ανοσο-ογκολογία φέρνει νέα δεδομένα στη μάχη κατά του καρκίνου ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών Εδώ και αρκετές δεκαετίες, επιστήμονες από όλο τον κόσμο μελετούν το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το ανοσοποιητικό σύστημα στη μάχη κατά του καρκίνου. Ωστόσο, μόλις πρόσφατα επιβεβαιώθηκε..

  περισσότερα
 • 10/12/15

  11ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΥΓΕΙΑΣ 2015

  11o Πανελλήνιο Συνέδριο για τη διοίκηση, τα οικονομικά και τις πολιτικές της Υγείας 2015. "Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ" Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας, με θέμα «Αναζήτηση ενός Νέου Σχεδίου για την Υγεία και την Ιατρική Περίθαλψη», το οποίο πραγματοποιείται από τις 10 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2015..

  περισσότερα
 • 09/12/15

  Επιστημονική Ημερίδα για την Ανοσο-ογκολογία

  Ανοσο-ογκολογία: Ένα νέο «όπλο» στη μάχη κατά του καρκίνου Η Ανοσο-ογκολογία και οι εξελίξεις που αφορούν αυτό το νέο «όπλο» για ασθενείς και γιατρούς στη μάχη ενάντια στον καρκίνο, είναι το θέμα της Επιστημονικής Ημερίδας που διοργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 - 16:00, στον Πολυχώρο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα). Η ανοσο-ογκολογία είναι ένας νέος τρόπος θεραπευτικής αντιμετώπισης του καρκίνου..

  περισσότερα
 • 08/12/15

  Γυναίκες στην Ογκολογία - 2ο Forum

  2o Forum 'Γυναίκες στην Ογκολογία στην Ελλάδα' με θέμα: "The Art of Survival' - Η Τέχνη της Ζωής μετά τον καρκίνο". Οι W4O Hellas και φέτος για 2η χρονιά φέρνουν μαζί τις γυναίκες γιατρούς με τις γυναίκες ασθενείς, διοργανώνοντας το 2ο Forum "Γυναίκες στην Ογκολογία στην Ελλάδα"..

  περισσότερα
 • 23/11/15

  Θεατρική παράσταση "Το όνειρο ενός γελοίου ανθρώπου" - Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

  «Ένα όνειρο γελοίο» Παράσταση ensemble σωματικού θεάτρου βασισμένο στο διήγημα του Φ. Ντοστογιέφσκι «το όνειρο ενός γελοίου ανθρώπου» από τους καλλιτέχνες του Duende school of ensemble physical theatre σε σκηνοθεσία του John Britton..

  περισσότερα
 • 23/11/15

  Ομιλία στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ"

  Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ" σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών και σε συνέχεια της επιτυχούς συνεργασίας, διοργανώνει Ομιλία, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 20:00, με θέμα: "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών - Κέντρο "Βίλχελμ Ράιχ": Εκπαίδευση Εθελοντών & Ομάδες Στήριξης Ασθενών".

  περισσότερα
 • 13/11/15

  Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Παγκρέατος - Δελτίο Τύπου

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015: 2η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ Καρκίνος του Παγκρέατος: Η έγκαιρη διάγνωση κλειδί για την εξέλιξη της νόσου Εντείνεται η Ευρωπαϊκή προσπάθεια ευαισθητοποίησης και δράσης για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του παγκρεατικού καρκίνου Με αφορμή τη 2η Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο του Παγκρέατος (13.11.2015), ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών διοργάνωσε εχθές..

  περισσότερα
 • 05/11/15

  Επιστημονική Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο του Παγκρέατος

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο του Παγκρέατος στις 13 Νοεμβρίου και σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο, διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17:00 - 20:00, στον Πολυχώρο IANOS..

  περισσότερα
 • 16/09/15

  Επιστημονική Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία (ΧΜΛ) και σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο, διοργανώνει..

  περισσότερα
 • 01/09/15

  Μάριος Φραγκούλης "Αθήνα - Μπουένος Άιρες"

  Ο ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΖΗΡΙΝΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ "Αθήνα - Μπουένος Άιρες" Πόσο απέχει η Αθήνα από το Μπουένος Άιρες; Μια ανάσα αν μετρήσουμε την απόσταση με μουσική, τέσσερα χορευτικά βήματα αν ακολουθήσουμε τους ρυθμούς του τάνγκο, ανάμεσα σε δύο γαλανούς ορίζοντες που αγκαλιάζουν θάλασσες και ωκεανούς και ενώνουν τη Μεσόγειο με τον νότιο Ατλαντικό. Με τη φωνή και την ψυχή γεμάτες Αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο..

  περισσότερα
 • 21/05/15

  13η Γιορτή Εθελοντισμού

  13Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015, 10.00 - 19.00 Θησείο, Πεζόδρομος Απ. Παύλου (κοντά στο σταθμό ΗΣΑΠ) «Ο εθελοντισμός είναι μια ζωή με ένταση και ρυθμό!», με το μήνυμα αυτό, 40 εθελοντικοί οργανισμοί με τους εκατοντάδες εθελοντές τους μας προσκαλούν για 13η συνεχή χρονιά..

  περισσότερα
 • 21/05/15

  Σαλπάρουμε για Αργοσαρωνικό!!!

  Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 σαλπάρουμε για Αργοσαρωνικό!!! Μέλη, εθελοντές και φίλοι του «Κ.Ε.Φ.Ι.» συγκεντρωνόμαστε στα γραφεία του Συλλόγου, Αιτωλίας 33-35, στις 07:00 το πρωί, όπου μας περιμένει...

  περισσότερα
 • 13/05/15

  Ενημερωτική Εκδήλωση για το κάπνισμα και τον καρκίνο του πνεύμονα

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών και οι Γυναίκες στην Ογκολογία-W4O συναντιούνται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος και με κοινό σκοπό την ενημέρωση του κοινού..

  περισσότερα
 • 17/04/15

  Έκθεση "ΙΑΣΙΣ. Υγεία, Νόσος, Θεραπεία από τον Όμηρο στον Γαληνό"

  Μέλη, εθελοντές και φίλοι του Συλλόγου πηγαίνουμε στην έκθεση ΙΑΣΙΣ και παρακολουθούμε την δωρεάν ξενάγηση..

  περισσότερα
 • 16/04/15

  1η Ημερίδα Ψυχο-Ογκολογίας "Ο ρόλος του ψυχολογικού παράγοντα στην καρκινική διεργασία"

  Ο Σύλλογος «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών μετέχει στην 1η Ημερίδα Ψυχο-Ογκολογίας "Ο ρόλος του ψυχολογικού παράγοντα στην καρκινική διεργασία", η οποία διοργανώνεται απο το 251 ΓΝΑ, με δική του στρογγυλή τράπεζα και βασικές ενότητες..

  περισσότερα
 • 08/04/15

  Σεμινάριο Ανακουφιστικής Φροντίδας

  Τι μπορεί να προσφέρει ο εθελοντής στον ασθενή με προχωρημένη νόσο; Ανακούφιση, Αξιοπρέπεια, Αγάπη. Τα νέα δεδομένα στη φροντίδα των ασθενών με προχωρημένη νόσο..

  περισσότερα
 • 03/04/15

  Παρουσίαση ποιητικής συλλογής "Όνειρα" της ποιήτριας Αναστασίας Δεληγιάννη

  Η Αναστασία Δεληγιάννη, μέλος του Συλλόγου "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών σας προσκαλεί στην καλλιτεχνική βραδιά με θέμα "Ζωγραφική - Αγιογραφία και Ποίηση", που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου και ώρα 18:30 - 21:30 στην αίθουσα "Booart", Σαρρή 21 - Ψυρρή Αθήνα.

  περισσότερα
 • 26/03/15

  Ο Σύλλογος "Κ.Ε.Φ.Ι" Αθηνών πάει θέατρο!

  Κυριακή 5 Απριλίου (των Βαΐων) , στις 12:00, μέλη, εθελοντές και φίλοι του Συλλόγου "Κ.Ε.Φ.Ι." πηγαίνουμε θέατρο! Στηρίζουμε τη θεατρική μουσική παράσταση "η άμυαλη βιολέτα" για μεγάλους και μικρούς, στο Θέατρο Αλκμήνη, με διπλό φιλανθρωπικό σκοπό..

  περισσότερα
 • 05/03/15

  Γυναίκες στην Ογκολογία - Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα "Νικώντας τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας"

  Το Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 15:00 - 17:00 η W4O Hellas διοργανώνει, στην αίθουσα του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Νικώντας τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας".

  περισσότερα
 • 02/03/15

  Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Συλλόγου "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών με θέμα: "Δευτεροπαθές λεμφοίδημα ογκολογικών ασθενών"

  Ο Σύλλογος «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών με απώτερο σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των μελών του, ασθενών, συγγενών και κάθε ενδιαφερόμενου στα θέματα καρκίνου οργανώνει την Κυριακή 22 Μαρτίου από τις 11:00 έως τις 14:00 στο χώρο του Συλλόγου, Αιτωλίας 33-35, εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Δευτεροπαθές λεμφοίδημα ογκολογικών ασθενών».

  περισσότερα
 • 02/03/15

  Νέος κύκλος συναντήσεων Ομάδας Μουσικοθεραπείας GIM από τον Σύλλογο "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών και τη "SONORA: Διεπιστημονική Εταιρεία Μουσικοθεραπείας και Έρευνας"

  Νέος κύκλος συναντήσεων Ομάδας Μουσικοθεραπείας GIM από τον Σύλλογο «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών και τη «SONORA: Διεπιστημονική Εταιρεία Μουσικοθεραπείας και Έρευνας». Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνεργασίας του με τη «Sonora: Διεπιστημονική Εταιρεία Μουσικοθεραπείας και Έρευνας» και κατόπιν πολλαπλών αιτημάτων των μελών του, ξεκινά ένα νέο κύκλο 10 θεραπευτικών συναντήσεων δεκτικής μουσικοθεραπείας (μέθοδος Guided Imagery & Music-GIM) για τα μέλη του, ασθενείς με καρκίνο, σε οποιαδήποτε φάση της διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης.

  περισσότερα
 • 27/02/15

  Ο Σύλλογος "Κ.Ε.Φ.Ι" Αθηνών στηρίζει τη φιλανθρωπική θεατρική παράσταση "η άμυαλη βιολέτα"

  Ο Σύλλογός μας με χαρά ανακοινώνει την πρεμιέρα της παράστασης "Η άμυαλη βιολέτα", μια συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με ευαισθησία και φροντίδα για τις γυναίκες..

  περισσότερα
 • 11/02/15

  Ετήσια Εκδήλωση Κοπής Πίτας Συλλόγου "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών έκοψε την πίτα του την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, σε κλίμα γιορτινό και με την ελπίδα και αισιοδοξία..

  περισσότερα
 • 19/01/15

  6o Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Κλινικής & Ερευνητικής Ογκολογίας, Ελ.Ι.Ε.Κ.

  Το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας Καρκίνου διοργανώνει το 6ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Κλινικής & Ερευνητικής Ογκολογίας στις 22-24 Ιανουαρίου 2015, στο ξενοδοχείο Athens Hilton.

  περισσότερα
 • 16/01/15

  Πρόσκληση στην εκδήλωση κοπής της Πίτας του Συλλόγου "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:00, στο Σύνδεσμο Ελλήνων Αιγυπτιωτών (3ης Σεπτεμβρίου 56, Αθήνα).

  περισσότερα
 • 17/12/14

  Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα - 2014

  Αγαπητοί Φίλοι, Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού 5 Δεκεμβρίου», το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθελοντισμού Ελλάδα "Ε-Volunteer Forum" και ο Πολιτιστικός Οργανισμός "Κοσμο-Πολιτισμός" συνδιοργανώνουν το «Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα»-2014, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 στο Ηilton- Athens και ώρα 10:00-22:00.

  περισσότερα
 • 02/12/14

  Παρουσίαση βιβλίου Θανάση Σεφερλή

  Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη) με αφορμή το νέο βιβλίο του Θανάση Σεφερλή, την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00.

  περισσότερα
 • 25/11/14

  11η Επιστημονική Ημερίδα Συλλόγου "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών "Καρκίνος...Μπορεί να νικηθεί"

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην 11η Επιστημονική Ημερίδα που διοργανώνει, με θέμα: "Καρκίνος... Μπορεί να νικηθεί"...

  περισσότερα
 • 06/11/14

  3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών - Patients in POWER Conference

  Το Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών είναι το φόρουμ ανοικτής ανταλλαγής απόψεων , ενημέρωσης και καλών πρακτικών μεταξύ όλων των εταίρων στο χώρο της υγείας..

  περισσότερα
 • 31/10/14

  GALIEN THINK TANK GREECE FORUM

  Αγαπητοί φίλοι, Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας το GALIEN THINK TANK GREECE FORUM...

  περισσότερα
 • 06/10/14

  1o Forum "Γυναίκες στην Ογκολογία"

  Αγαπητοί φίλοι, Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας το 1ο Forum "Γυναίκες στην Ογκολογία", το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Οκτώβρη 2014, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

  περισσότερα
 • 01/10/14

  Ημερίδα "ΥΓΕΙΑ: σχεδιάζοντας το μέλλον"

  Αγαπητοί φίλοι, Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την Ημερίδα με τίτλο "ΥΓΕΙΑ: σχεδιάζοντας το μέλλον", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014, στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο "Δαϊς".

  περισσότερα
 • 01/10/14

  Ψυχοκοινωνική Ογκολογία, Συνέδριο με θέμα "Καθ' οδόν προς τον βέλτιστο θεραπευτικό συντελεστή στην ογκολογία"

  Αγαπητοί φίλοι, Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας & την Επιστημονική Εταιρεία "Καρκίνος, Εκπαίδευση, Έρευνα & Κλινική πράξη", σας προσκαλούμε να το παρακολουθήσετε. Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών θα εκπροσωπηθεί απο την κα Μαίρη Χήναρη, Ειδική Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία θα συμμετέχει ως Ομιλήτρια, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στην Ημερίδα Ψυχοκοινωνικής Ογκολογίας , με θέμα "Οι ψυχοκοινωνικές συνιστώσες της χρόνιας νόσου: μια ωρολογιακή βόμβα στην περίοδο της κρίσης;" και ώρα 11:00 - 13:30.

  περισσότερα
 • 28/09/14

  12η ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ - Κίνηση Φορέων Εθελοντισμού

  "One day to make a difference!" 12Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014, 10:00 - 19:00 Θησείο, Πεζόδρομος Απ. Παύλου (κοντά στο σταθμό ΗΣΑΠ) Αγαπητοί Φίλοι, «One day to make a difference!». Με το μήνυμα αυτό, 40 εθελοντικοί οργανισμοί με τους εκατοντάδες εθελοντές τους μας προσκαλούν για 12η συνεχή χρονιά σε μια ανοιχτή γιορτή για τον Εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά, τη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ., στον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου, στο Θησείο. Οι ιδέες του Εθελοντισμού και της Αλληλεγγύης αποδεικνύονται, πλέον, ως απαραίτητο στοιχείο για μία κοινωνία ζωντανή, υγιή και εξελισσόμενη...

  περισσότερα
 • 17/09/14

  3η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ - "ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ"

  Αγαπητοί φίλοι, Το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας του Καρκίνου (ΕΛΙΕΚ) σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου " ΑγκαλιάΖΩ", διοργανώνουν την 3η Ημερίδα...

  περισσότερα
 • 04/07/14

  ECPC Cancer Patient Coalition 2014 - GENERAL ASSEMBLY

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών συμμετείχε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ECPC, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20-22 Ιουνίου 2014, στο Βουκουρέστι..

  περισσότερα
 • 25/06/14

  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Κ.Ε.Φ.Ι." ΑΘΗΝΩΝ

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για την ολοκλήρωση των δράσεών του για το έτος 2014...

  περισσότερα
 • 01/06/14

  2ο Φεστιβάλ Ευ Ζην

  Σας προσκαλούμε όλους στη διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Ευ Ζήν, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014, στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά...

  περισσότερα
 • 30/05/14

  ΟΜΙΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΡΟΥΣΤΑΛΑΚΗ

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών και οι Εκδόσεις «Εν πλω», σας προσκαλούν στην εκδήλωση...

  περισσότερα
 • 30/03/14

  Βιωματικό Σεμινάριο "Η διαχείριση του πένθους & της απώλειας"

  Τα Μαθήματα Ζωής σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών, οργανώνουν βιωματικό σεμινάριο με θέμα: «Η διαχείριση του πένθους & της απώλειας». Ελάτε να μιλήσουμε ανοιχτά, δυνατά και καθαρά για θέματα που οι άνθρωποι συνήθως ψιθυρίζουν πίσω από κλειστές πόρτες...

  περισσότερα
 • 22/03/14

  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ GIM

  "Μουσικοθεραπεία GIM & Σύλλογος "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών" Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών σε συνεργασία με την Διεπιστημονική Εταιρία Μουσικοθεραπείας και Έρευνας, εισαγάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα κύκλους 8 θεραπευτικών συναντήσεων δεκτικής μουσικοθεραπείας (μέθοδος Guided Imagery & Music-GIM) για τα μέλη του...

  περισσότερα
 • 04/03/14

  ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

  Την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.

  περισσότερα
 • 28/02/14

  ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

  Την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.

  περισσότερα
 • 23/02/14

  "Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ"

  Η ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ - ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ - ΦΙΛΩΝ - ΙΑΤΡΩΝ "Κ.Ε.Φ.Ι." ΑΘΗΝΩΝ σε μια μουσικοθεατρική παράσταση ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα «κλεμμένα χαμόγελα»!

  περισσότερα
 • 19/02/14

  2η Ημερίδα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο - ΕΛΙΕΚ

  Σημαντικά νέα δεδομένα συζητήθηκαν μεταξύ ιατρών και κοινού κατά την 2η ημερίδα ενημέρωσης για τον καρκίνο. Την ημερίδα διοργάνωσε το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας Καρκίνου (ΕλΙΕΚ), σε συνεργασία με τις οργανώσεις «Αγκαλιάζω», «Άλμα Ζωής» και «Κ.Ε.Φ.Ι.», και διεξήχθη την 1η Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

  περισσότερα
 • 12/02/14

  Η εκστρατεία "τροφός" στο The Mall Athens

  Η εκστρατεία "τροφός" στο The Mall Athens. Για τη σημασία της διατροφής στην πρόληψη κι αντιμετώπιση του καρκίνου από το Σύλλογο Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι" Αθηνών Με σύνθημα τη γνωστή ρήση του Ιπποκράτη «η τροφή σου να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να είναι η τροφή σου» συνεχίζει τη δυναμική πορεία της η εκστρατεία "τροφός" για την ενημέρωση σχετικά με τη σημασία της διατροφής στην πρόληψη κι αντιμετώπιση του καρκίνου.

  περισσότερα
 • 19/12/13

  "Money Show 2013" - ΥΓΕΙΑ & ΠΡΟΛΗΨΗ

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών σας προσκαλεί στην εκδήλωση η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 - 14:00, στο ξενοδοχείο Athens Hilton, στα πλαίσια της διοργάνωσης του "Money Show 2013".

  περισσότερα
 • 18/12/13

  6ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Χωρίς Σύνορα - Έλληνας Πολίτης - Ευρωπαίος Πολίτης

  Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΘΕΜΑ: «6ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Χωρίς Σύνορα - Έλληνας Πολίτης - Ευρωπαίος Πολίτης» στις 21 & 22 Δεκεμβρίου 2013 στο Αthens Hilton ώρα 10.00-22.00.

  περισσότερα
 • 24/11/13

  10η Επιστημονική Ημερίδα Συλλόγου "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών διοργανώνει την 10η Επιστημονική Ημερίδα του με θέμα: "Καρκίνος...Μπορεί να νικηθεί".

  περισσότερα
 • 10/11/13

  ΗΜΕΡΙΔΑ - ΓΙΑΝΝΑ ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ

  ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΚΕΦΙ" ΑΘΗΝΩΝ "Δέσμευση: Μια αρχή άρρηκτα συνδεδεμένη με την διαδικασία του εθελοντισμού"

  περισσότερα
 • 22/10/13

  ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ "ΠΡΟΛΗΨΗ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΙΑΣΗ"

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών και ο IANOS, διοργανώνουν μια σειρά σεμιναρίων με τίτλο: «ΠΡΟΛΗΨΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΙΑΣΗ». Πρόκειται για σεμινάρια...

  περισσότερα
 • 15/10/13

  Διοργάνωση Διημερίδας για την Πρόληψη & Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού

  Με πρωτοβουλία της EXEM (Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού ) και του Προέδρου της, Καθηγητή Χρήστου Μαρκόπουλου, διοργανώνεται στις 15 και 16 Οκτωβρίου, διήμερη εκδήλωση ενημέρωσης...

  περισσότερα
 • 09/10/13

  17th ECCO - 38th ESMO - 32th ESTRO EUROPEAN CANCER CONGRESS

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο...

  περισσότερα
 • 24/09/13

  ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ "ΠΡΟΛΗΨΗ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΙΑΣΗ"

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών και ο IANOS, διοργανώνουν μια σειρά σεμιναρίων με τίτλο: «ΠΡΟΛΗΨΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΙΑΣΗ». Πρόκειται για σεμινάρια...

  περισσότερα
 • 22/09/13

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΥΕΛΟΓΕΝΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ

  Πάρε και εσύ μέρος στον περίπατο που θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και στήριξε το έργο του Κ.Ε.Φ.Ι. για την ενημέρωση γύρω από τη Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία. Σημείο συνάντησης...

  περισσότερα
 • 21/09/13

  "Angelina Effect - Κληρονομικός Καρκίνος Μαστού. Η επιρροή των Μ.Μ.Ε. στη διαχείριση της ιατρικής πληροφορίας : Θετική ή Αρνητική;"

  Η νεοϊδρυθείσα Εταιρεία Μελέτης Νέων Φαρμάκων στην Ογκολογία διοργανώνει στις 21 Σεπτεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα...

  περισσότερα
 • 02/07/13

  6η Αντικαπνιστική Εκδήλωση Συλλόγου "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την 6η Αντικαπνιστική...

  περισσότερα
 • 12/06/13

  3ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

  H CAPITAL LINK με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στο 3ο Ετήσιο Συνέδριο ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ...

  περισσότερα
 • 09/06/13

  Παγκόσμια Ημέρα Αποθεραπευμένων

  Σας καλούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί με την ΑΚΟΣ, την παγκόσμια ημέρα αποθεραπευμένων, μία ημερομηνία ορόσημο στον αγώνα κατά του καρκίνου.

  περισσότερα
 • 08/06/13

  11η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

  «Be the change you want to see in the world» Με το μήνυμα αυτό, 40 εθελοντικοί οργανισμοί με τους εκατοντάδες εθελοντές τους μας προσκαλούν για 11η συνεχή χρονιά σε μια ανοιχτή γιορτή για τον Εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά, το Σάββατο 8 Ιουνίου, από τις 10.00 π.μ. έως τις 17.00 μ.μ., στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» του Δ.Α., Πειραιώς 100, Γκάζι στην αίθουσα «Νέοι Φούρνοι».

  περισσότερα
 • 05/06/13

  - Alter Summit -Εναλλακτική Συνόδος των Ευρωπαϊκών Κινημάτων

  Κατά τη διάρκεια της Εναλλακτικής Συνόδου των Ευρωπαϊκών Κινημάτων - Alter Summit -που πραγματοποιείται στις 7 και 8 Ιουνίου στην Αθήνα, στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ...

  περισσότερα
 • 16/05/13

  Σεμινάριο για τον Οραματισμό: ''Χρησιμοποιώντας το βιολετί φως για σωματικό και πνευματικό μετασχηματισμό''. Μαίρη Παλμούτσου, Usui Reiki Master

  Ο οραματισμός αυτός υποστηρίζει την θεραπεία του σώματος και του πνεύματος, μεταλλάσσοντας την αρνητικότητα που εκδηλώνεται στο σωματικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο και μετατρέποντας τη δυσαρμονία σε φως.

  περισσότερα
 • 14/05/13

  1ο Φεστιβάλ Ευ Ζην 02/06/13

  Το 1ο Φεστιβάλ Ευ Ζην οργανώνεται στo πλαίσιo της Παγκόσμιας Ημέρας Επιζώντων Καρκίνου (Κυριακή, 2 Iουνίου, 2013) και κύριο μέλημα του είναι να δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συμμετάσχουν διαδραστικά σε εκδηλώσεις που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής και να στείλει μέσα από την υπέρβαση των αθλητών το ενδυναμωτικό μήνυμα "Είμαι Νικητής" σε όσους εμπλέκονται με τον καρκίνο.

  περισσότερα
 • 28/03/13

  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ 19 & 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών και η Ελληνική Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας, Αρεταίειο Νοσοκομείο, έχουν προγραμματίσει Διημερίδα με θέμα "Αντιμετώπιση Γυναικολογικού Καρκίνου", στις 19 & 20 Απριλίου 2013.

  περισσότερα
 • 10/03/10

  Μισή ώρα γέλιο με τον Κώστα Μπούσγο

  περισσότερα
 • 08/03/10

  Συναυλία με τις σοπράνο: Έλενα Γιαννίρη & Καλλιόπη Αγγελοπούλου

  περισσότερα
 • 22/11/09

  6η Επιστημονική Ημερίδα

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «ΚΕΦΙ» Αθηνών διοργανώνει την 6η Επιστημονική Ημερίδα του με θέμα: «Καρκίνος..... Μπορεί να νικηθεί» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 09:30 στο Ξενοδοχείο Park Hotel (Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα) Ε ί σ ο δ ο ς Ε λ ε ύ θ ε ρ η

  περισσότερα
 • 10/10/09

  8η Γιορτή Εθελοντισμού

  Στις 10 Οκτωβρίου στον Πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου (έναντι ηλεκτρικού σταθμού Θησείου), θα πραγματοποιηθεί η 8η Γιορτή Εθελοντισμού, όπου θα λάβουν μέρος 50 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

  περισσότερα
 • 02/10/09

  1ο Διεπιστημονικό Συμπόσιο για την κατ οίκον νοσηλεία στη Σύρο

  «ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ» στη Σύρο

  περισσότερα
 • 31/05/09

  Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος

  Εκδήλωση στο μετρό συντάγματος για την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος

  περισσότερα
Στήριξε το Κ.Ε.Φ.Ι. Τηλεφωνική υποστήριξη Διαβάστε την εφημερίδα μας