15/02/2016

Δελτίο Τύπου - Εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 ευχήθηκε Καλή Χρονιά στα μέλη και τους φίλους του σε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στα νέα γραφεία του. Η χαρά ήταν διπλή, γιατί μαζί με τις ευχές για τον καινούριο χρόνο, έγιναν και τα εγκαίνια της νέας έδρας του Συλλόγου, στην οδό Φαραντάτων 34 και Μιχαλακοπούλου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε μεγάλος αριθμός μελών, εθελοντών, φίλων, ιατρών και υποστηρικτών του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος, κα Ζωή Γραμματόγλου, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, τους ευχαρίστησε για τη θερμή στήριξη του έργου του Συλλόγου και ευχήθηκε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά. Η κα Καίτη Αποστολίδου, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της υπό σύσταση Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου-ΕΛ.Ο.Κ. και Αν. Mέλος Δ.Σ. του Συλλόγου «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, ενημέρωσε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη δημιουργία και τους στόχους της ΕΛ.Ο.Κ. και ευχαρίστησε εκ μέρους της Δ.Ε. της, το Διοικητικό Συμβούλιο και την Πρόεδρο του Συλλόγου «Κ.Ε.Φ.Ι.» για τη φιλική και γενναιόδωρη παραχώρηση χώρου για τη στέγαση των γραφείων της ΕΛ.Ο.Κ. Στη συνέχεια η Πρόεδρος, κα Ζωή Γραμματόγλου, έκοψε τη πίτα του Συλλόγου σε γιορτινή ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν το Δ.Σ., μέλη, εθελοντές και φίλοι του Συλλόγου, τίμησαν με την παρουσία τους οι Δρ.Γιώργος Πισσάκας, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινο-θεραπευτικής Ογκολογίας, η κα Ελένη Δημητριάδου (251 Νοσοκομείο Αεροπορίας), η κα Τάνια Βαριάμη (ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ), οι κ.κ Μαριλένα Κόμη & Έφη Χριστοδήμου (ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ), η κα Δώρα Κυπριώτη (EVA BEAUTY), η κα Κορίνα Λιούτα (THELO), η κα Λίνα Σταθοπούλου (εταιρία ALEXION), η κα Χριστίνα Θεοδωρίδου, Πρόεδρος του Συλλόγου «ΗΠΑΡΧΩ», η κα Κάρμεν Ρουγγέρη, ηθοποιός και σκηνοθέτης και πολλοί άλλοι φίλοι και εθελοντές του Συλλόγου.

Στήριξε το Κ.Ε.Φ.Ι. Τηλεφωνική υποστήριξη Διαβάστε την εφημερίδα μας